TheKenduri Event kembali sibuk, kenduri ‘norma baharu’

SEREMBAN : Selepas mengalami waktu suram dalam perniagaan akibat Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB), pemilik The Kenduri Event SDN BHD, di sini kini mampu menarik nafas lega selepas mula menerima tempahan pelanggan untuk majlis perkahwinan.Pemilik THEKENDURI Arham Mohd Ruslan yang terletak di Lake Garden Seremban di sini, Arham Mohd Ruslan, 28, berkata, pengantin yang menangguhkan majlis ekoran PKPB sebelum ini memilih tarikh baru serta menambah bilangan tetamu mengikut SOP yang di benarkan.

Terima kasih buat semua pengantin yang memilih THE KENDURI EVENT SDN BHD, Memandangkan PKPB belum berakhir.Pihak kami menawarkan pakej norma baharu yang sangat-sangat menarik untuk di nilaikan, menawarkan Pakej PKPB mampu milik selagi slot masih ada tertakhluk terma dan syarat.

Pada saya setiap bakal pengantin pastinya mempunyai perkahwinan impian mereka tersendiri. The Kenduri menyediakan pelbagai konsep rekaan tradisional klasik hinggalah kepada konsep moden kontemporari, tidak ketinggalan perkahwinan ala-ala beach wedding dan garden wedding turut menjadi pilihan bakal pengantin The Kenduri.

Dalam pada kita sibuk memilih konsep perkahwinan idaman, sememangnya penting untuk memilih wedding planner yang berkualiti dan sentiasa komited supaya majlis yang dirancang bukan sahaja gah tetapi berjalan dengan lancar.The Kenduri sediakan kepada anda secara PERCUMA, jangan risau wedding planner kami cukup berpengalaman.

Oleh itu, demi merealisasikan impian bakal-bakal pengantin di luar sana, Saya kongsikan 4 wedding planner THE KENDURI yang terkenal di sekitar Seremban,KL & Melaka. Maklumlah, kahwin di bandar tentulah konsepnya perlu sentiasa “up to date”, bukan?

Nak tahu apa yang menarik tentang Pakej kami ? wasap di 0162261504 – Ms Dell , 0162321504 – Ms Zue , 0167321504 – Ms Lily , 0162441504 – En Nall

Bakal pengantin tidak perlu bimbang, anda akan diberi layanan mesra pelanggan yang terbaik daripada WP The Kenduri yang sememangnya pakar di dalam aturcara majlis dan sentiasa terbuka untuk menerima idea-idea baru daripada bakal pengantin demi merealisasikan fantasi perkahwinan impian anda.

Untuk bakal pengantin di luar sana jangan lepaskan peluang ini kerana hasil tangan daripada The Kenduri tentunya tidak akan mengecewakan anda.Tambahan pula, selain daripada mendapatkan khidmat tempahan busana perkahwinan impian, bakal pengantin juga boleh menempah sekali gus gubahan hantaran dan juga tempahan pelamin rumah, dewan ataupun hotel buat hari bahagia. Serahkan saja semuanya kepada kami untuk merealisasikan impian perkahwinan anda!

Daripada aspek katering, fotografi, andaman pengantin lengkap bersama aksesori, busana pengantin, khemah dan kanopi, dekorasi pelamin dewan atau rumah, hantaran malahan doorgift juga, semuanya boleh ditempah dari The Kenduri Event dengan harga yang cukup berpatutan mengikut keperluan pengantin.

Mengimpikan perkahwinan yang gah dan eksklusif bak selebriti tetapi dengan harga yang murah? Macam mustahil bukan? Namun tidak lagi! Impian perkahwinan anda boleh direalisasikan bersama KAMIIII…..di THE KENDURI

Leave a comments

Terima Kasih kerana hubungi kami,boleh kami dapatkan sedikit details untuk memudahkan Sales Consultant kami untuk hubungi :-