PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP MITC MELAKA 2023

Masih mencari dewan yang cantik untuk majlis hari bahagia anda?? Jika demikian, Dewan MITC di Melaka adalah destinasi yang amat stratergik dan selesa untuk mengadakan majlis perkahwinan. Dengan keadaan parking yang luas dan kemudahan yang serba lengkap, dewan ini menjanjikan pengalaman persandingan yang serba mewah dan elegant.

Dewan MITC Melaka yang terletak di tengah tengah bandaraya melaka adalah lokasi yang ideal untuk acara majlis persandingan yang besar. Dengan ruangan dewan yang berhawa dingin dapat menampung tetamu dalam jumlah yang besar sehingga 1500 pax. Dari dekorasi elegan hingga pencahayaan yang mempesona, setiap detail akan diambil kira dengan teliti untuk memastikan majlis yang anda impikan tercapai.

Pakej pakej yang kami tawarakan adalah berpatutan mengikut bajet dari minimum 500 pax sehingga ke 2500 pax. Ini termasuk PA Sistem & DJ, Kad Kahwin Digital, Kek Kahwin 3 Tingkat, photografi dan Bridal.

Bagi Pelamin & Busana di butik butik kami adalah mengikut trend terkini. Bakal pengantin harus membuat pilihan yang bersesuaian dengan tema majlis yang diimpikan. Ini akan memudahkan pihak jurugambar kami merekod memori hari bersejarah anda untuk di jadikan sebuah Album.

Booking Pakej serendah RM1000 sahaja

Pilihan Venue Anda
Pakej-pakej lengkap / All In One
Perancang Perkahwinan/Wedding Planner

Leave a comments

Terima Kasih kerana hubungi kami,boleh kami dapatkan sedikit details untuk memudahkan Sales Consultant kami untuk hubungi :-