Pakej Nikah Lengkap Bora Ombak Marina 2024

Bora Ombak yang terletak di Marina Putrajaya presint 5, menyajikan pemandangan indah air tasik yang dapat dilihat melalui tingkap luas dari siling ke lantai, dengan design glasshouse dan sentuhan dekorasi indah serta suasana dewan yang kelihatan elegan dan classy, atmosfera di sekitar dewan ini dapat membuatkan sesiapa sahaja jatuh cinta.

Menyajikan pemandangan indah air tasik yang dapat dilihat melalui tingkap luas dari siling ke lantai, dengan suasana dewan yang kelihatan elegan dan classy, atmosfera di sekitar dewan ini dapat membuatkan sesiapa sahaja jatuh cinta.

Kapasiti dewan boleh memuatkan sehingga 2000 pax serba lengkap dengan pelamin, meja, kerusi, pa system, red carpet dan lain-lain. Dewan- dewannya juga mempunyai kemudahan fasilitis seperti parking, tandas, surau, holding room, ruang dewan beraircond yang selesa dan tempat letak kereta yang luas. Lokasi dewan di tempat yang sangat strategik serta pelbagai jenis dewan boleh dipilih.

Pakej Nikah Lengkap Bora Ombak Marina 2024 merangkumi semua aspek penting yang diperlukan semasa hari persanding ataupun Pernikahan untuk mencipta kenangan yang terindah. Ia termasuk dari segi Dewan, Pelamin Hiasan Meja dengan kerusi Dan disertakan dengan Pelamin, Busana Pengantin, Fotografi, Pengurusan Majlis Perkahwinan Dan lain-lain. Yang mana serba lengkap untuk majlis resepsi. Pakej pertunangan, Pernikahan, perkahwinan yang berlansung sepanjang tahun 2024-2025.

Tawaran pakej lengkap yang kami sediakan dari awal hingga akhir majlis, penyediaan Katering, pelamin, Sajian Mempelai, Kek Kahwin 3 Tingkat, Busana Pengantin lelaki dan perempuan, MakeUp Artist, Photographer, DJ & PA Sistem, Meja Beradap & Deco.

Sebarang pertanyaan berkenaan dengan Pakej Nikah Lengkap Bora Ombak Marina 2024 boleh terus tekan link di bawah untuk info lebih lanjut.

Pilihan Venue Anda
Pakej-pakej lengkap / All In One
Perancang Perkahwinan/Wedding Planner

Leave a comments

Terima Kasih kerana hubungi kami,boleh kami dapatkan sedikit details untuk memudahkan Sales Consultant kami untuk hubungi :-