Pakej Perkahwinan Lengkap Bora Ombak 2023

Pernikahan adalah saat yang istimewa dalam kehidupan setiap pasangan. Untuk memastikan hari tersebut menjadi moment yang tak dapat dilupakan, pemilihan tempat pernikahan yang tepat sangat penting. Salah satu tempat yang patut dipertimbangkan adalah di Dewan, sebuah destinasi eksklusif yang menawarkan pakej perkahwinan yang lengkap All in dan menyediakan segala keperluan Anda.

Salah satu kelebihan Pakej Perkahwinan Lengkap Bora Ombak adalah kemudahan fasilitis seperti parking, tandas, holding room dan ruang dewan beraircond yang luas. Dewan Bora Ombak menawarkan ruangan elegan dan luas yang dapat menampung tetamu dalam jumlah besar. Dengan design glasshouse dan sentuhan dekorasi yang indah, Pakej Dewan dapat menciptakan suasana yang mempesona dan romantis semasa pernikahan Anda.

Dalam Pakej Perkahwinan Lengkap Bora Ombak, makanan dan katering juga menjadi fokus utama. Dua jenis pilihan menu , iaitu sajian utama atau sajian desa yang boleh dipilih oleh pasangan mempelai untuk untuk disajikan kepada tetamu yang hadir. Menu Makanan Beradap Serta Kek 3 tingkat termasuk sekali dalam pakej yang ditawarkan. Hasil tumisan daripada kami akan membuatkan tetamu menjamu selera sehingga menjilat jari pada majlis bersanding anda nanti.

Selain itu, Pakej Perkahwinan Lengkap Bora Ombak juga mempunyai bridal yang berpengalaman akan membantu Anda dalam pemilihan gaun pengantin yang elegan dan aksesori yang bersesuaian. Mereka akan memastikan kelohtan cantik dan berseri seri pada hari bahagia Anda. Dengan sentuhan profesional mereka, Anda tidak perlu risau tentang keadaan semasa hari persandingan anda kerana mereka akan dibantu oleh seorang event coordinator.
Dewan Perkahwinan Di Bora Ombak yang serba lengkap dengan pelamin, meja, kerusi, pa system, red carpet dan lain-lain. Dapat memuatkan sehingga 100 -1000 tetamu dalam satu masa. Kapasiti dewan sehingga 2000 pax, kebanyakan dewan mempunyai kemudahan holding room, surau, tandas dan tempat letak kereta yang luas. Pakej katering yang menarik dengan menu yang terbaik dapat pujian tetamu. Lokasi dewan di tempat yang sangat strategik dan mudah untuk ke lokasi dewan, pelbagai jenis dewan untuk dipilih.
Selain itu, Dalam pakej perkahwinan di Dewan, semua detail disiapkan dengan teliti oleh Event Coordinator. Mereka akan bekerja sama dengan Anda untuk memenuhi keinginan dan harapan serta merancang setiap aspek pernikahan dengan jaya nya. Mereka akan memastikan bahwa setiap detail yang dibuat dengan sempurna bagi memastikan kelancaran majlis persandingan Anda.
Pilihan Venue Anda
Pakej-pakej lengkap / All In One
Perancang Perkahwinan/Wedding Planner

Terima Kasih kerana hubungi kami,boleh kami dapatkan sedikit details untuk memudahkan Sales Consultant kami untuk hubungi :-